Condyline Kopen 3.5ml

 75,00

Availability: In Stock

Delivery & Return

Write a comment
Returns
Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.​
-
+

Toepassingen voor Condyline

Podofilox wordt gebruikt om bepaalde soorten wratten op de buitenste huid van de genitale gebieden (penis of vulva) te verwijderen. De gel wordt ook gebruikt om wratten tussen de geslachtsorganen en het rectum te behandelen, de oplossing is dat niet. Noch de gel, noch de oplossing wordt gebruikt om wratten te behandelen die voorkomen in het rectum, de vagina of urinegangen in de penis (mannelijk) of de vulva (vrouwelijk). Podofilox werkt door de huid van de wrat te vernietigen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met recept van uw arts.

Voordat u Condyline gebruikt

Bij de beslissing om een geneesmiddel te gebruiken, moeten de risico’s van het gebruik van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goede dat het zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zullen nemen. Voor dit geneesmiddel moet het volgende worden overwogen:

Allergieën

Vertel het uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of een ander geneesmiddel heeft gehad. Vertel het uw zorgverlener ook als u andere soorten allergieën heeft, zoals voor voedingsmiddelen, kleurstoffen, conserveermiddelen of dieren. Voor producten zonder recept, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Pediatrische

Studies van dit geneesmiddel zijn alleen uitgevoerd bij volwassen patiënten en er is geen specifieke informatie die het gebruik van podofilox bij kinderen vergelijkt met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Geriatrisch

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom is het misschien niet bekend of ze precies hetzelfde werken als bij jongere volwassenen of dat ze verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen. Er is geen specifieke informatie die het gebruik van podofilox bij ouderen vergelijkt met het gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Borstvoeding

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van het risico van baby’s bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen af tegen de mogelijke risico’s voordat u deze medicatie tijdens het geven van borstvoeding.

Interacties met geneesmiddelen

Hoewel bepaalde geneesmiddelen helemaal niet samen mogen worden gebruikt, kunnen in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen samen worden gebruikt, zelfs als er een interactie kan optreden. In deze gevallen kan het zijn dat uw arts de dosis wil wijzigen of dat andere voorzorgsmaatregelen nodig kunnen zijn. Vertel het uw zorgverlener als u een ander recept- of niet-receptgeneesmiddel (vrij verkrijgbaar [OTC]) gebruikt.

Interacties met voedsel/tabak/alcohol

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet worden gebruikt op of rond het moment van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, omdat er interacties kunnen optreden. Het gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kan ook interacties veroorzaken. Bespreek met uw beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Top
KRUIDVAT NL