Over Ons

Ozempic Kopen

Bekroond om onze betrouwbaarheid

Krividat.com is al 4 keer tot de Beste Medicijnwebsite van Nederland en België bekroond. We scoren daarbij een 9,6! Bovendien beoordeelt het National eHealth Living Lab (NeLL) onze site als ‘uitzonderlijk goed’. De hoge waardering van onze site is het resultaat van de nauwkeurige werkwijze van ons team. En het is het resultaat van onze missie: medicijngebruikers in Nederland voorzien van juiste, actuele en praktische medicijninformatie. Hoe we dat doen? En wat we voor u kunnen betekenen? U bekijkt het op deze pagina (scroll naar beneden).

Medicijn in het kort

Apothekersorganisatie KNMP (initiatiefnemer van kruvidat.com) en de Nederlandse Medicijnautoriteit CBG maakten samen een nieuwe korte vorm van de bijsluiter: ‘Medicijn in het kort’. Hiermee ziet u in een oogopslag wat u van uw medicijn kunt verwachten. De eerste exemplaren van ‘Medicijn in het kort’ staan nu op Hollandsemedici.com.

Ozempic Kopen
Ozempic Kopen

Begrijpelijke medicijninfo voor iedereen

Kruvidat.com biedt begrijpelijke medicijninfo. Voor iedereen! Dat is belangrijk. Want om medicijnen op de juiste manier te gebruiken, is het essentieel om de uitleg goed te snappen. Of u nu moeite heeft met lezen, weinig tijd heeft, of het liefst alleen video’s bekijkt. 

Wettelijk

Om bezoekers goed te kunnen helpen, legt Kruvidat.com bepaalde gegevens vast. Deze worden alleen gebruikt voor specifieke doeleinden en de bijbehorende administratie. De gegevens worden beveiligd tegen inbreuk door derden.

Top
KRUIDVAT NL