Anavar kopen 60×10 mg

 70,00

Beschikbaarheid: geen recept vereist

Zwangerschap: Raadpleeg voor gebruik een arts

Borstvoeding: Dit medicijn mag niet worden gegeven aan moeders die borstvoeding geven

Alcohol: Beperk de inname tijdens het gebruik van dit medicijn

Rijden: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Wees voorzichtig

Verslaving: Risico op misbruik en verslaving. Gebruik alleen zoals aangegeven

Availability: In Stock

Delivery & Return

Write a comment
Returns
Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.​
-
+

Wat is Anavar Kopen?

Anavar kopen ook wel oxandrolon genoemd. Anavar is een dihydrotestosteron variant die veel wordt gebruikt om veel vet te verliezen, kracht te krijgen en spiermassa te krijgen. Het is erg populair omdat het vrijwel geen fysieke of mentale bijwerkingen geeft tijdens de anabole kuur en er nog steeds goede resultaten worden bereikt. De voordelen van Anavar:

  • Het aromatiseert niet tot oestrogeen.
  • De leverbelasting is nihil in vergelijking met andere anabole pillen.
  • Bij lage doses is geen follow-up nodig.
  • Geen bijwerkingen.
  • Kwaliteit spiermassa
  • Het kan worden gebruikt door mannen en vrouwen.

Koop Anavar aromatiseert niet naar oestrogeen, zodat u geen oestrogenen bijwerkingen krijgt tijdens anavar kuur. Denk aan oestrogenen bijwerkingen zoals vocht, gynocomastie of mogelijk hoge bloeddruk. In vergelijking met de andere 17aa steroïde pillen, Anavar is de mildste voor de lever.

Bij een lage dosis van maximaal 30 mg is geen follow-up nodig. Het kopen van Anavar onderdrukt zijn eigen testosteronproductie bij lage doses zeer mild, dus stopt uw eigen testosteronproductie niet volledig. Met anavar krijgt u echte kwaliteitsmassa die u niet snel na de kuur weer verliest.

Avavar is uitstekend voor vrouwelijk gebruik omdat de bijwerkingen zeer mild zijn. Onderzoek heeft ook aangetoond dat Anavar bij een lage dosis veilig is voor vrouwen. Anavar is ook de meest populaire vrouwen anabole agent onder onze vrouwelijke klanten.

Koop Anavar

Wilt u Anavar kopen? We hebben alleen de allerbeste en meest vrouwvriendelijke anabole vrouwen. We werken niet met handelaren en kopen onze producten rechtstreeks van de fabriek. Zo kunnen we zuiverheid en kwaliteit garanderen.

Bij het kopen van anabole pillen, moet u goed letten op het kopen van een merk van hoge kwaliteit. Helaas zien we veel goedkope aanbieders op het internet. Vaak spreken ze al slecht Nederlands en deze producten zijn ondergedoseerd of bevatten andere stoffen dan ze beweren.

Er wordt veel ondergedoseerd om kosten te besparen en zo meer winst te maken. De meeste merken zijn gedoseerd en bevatten tussen de 30 en 80% actieve ingrediënten die ze daadwerkelijk inbrengen. Er is veel verschil in de prijs van de grondstoffen van de anabole pillen. Bijvoorbeeld, het medicijn Anavar kost 3 tot 4 keer zo duur als Dianabol, Oxymetholone en Winstrol. De kwalitatief armere merken stoppen met goedkopere grondstoffen die lijken op het effect van de duurdere grondstoffen. Winstrol, bijvoorbeeld, wordt vaak in een pot van het kopen van anavar gezet om meer winst te maken.

Hollandse Medici Apotheek is onze beste kwaliteit anabolen steroïden. Bij dit merk garanderen wij dat alle stoffen die op de vial staan, ook echt in de vial zit. Ook de duurste grondstoffen Parabolan, Primobolan, Anavar kopen en Trestolone Acethaat die 15 tot 40 keer zo duur zijn als Testosteron.

Anavar tabletten

Anavar kopen tabletten is alleen in tabs variant. De meeste gangbare zijn 10 milligram per tablet en worden verkocht in potjes van 100 tabletten. De optimale dosis die wij adviseren voor een goede werking is:

voor mannen : 60 tot 100 mg per dag
voor vrouwen : 10 tot 20 mg per dag

Let hierbij wel op de je dagdosering verdeelt over 3 inname momenten. Dit zorgt voor de minste bloedwaarde schommelingen en de beste werking van Anavar.

Morfine Pillen 60 mg kopen, insuline spuiten 10ml, Ozempic Kopen, Victoza Kopen 6 mg/ml, Nembutal kopen

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Top
KRUIDVAT NL