Glucophage 850 mg Kopen

 60,00

  • Dosering: Glucophage 850
  • Prijs Glucophage: 84 tabletten – €60

Beschikbaarheid: geen recept vereist

Zwangerschap: Raadpleeg voor gebruik een arts

Borstvoeding: Dit medicijn mag niet worden gegeven aan moeders die borstvoeding geven

Alcohol: Beperk de inname tijdens het gebruik van dit medicijn

Rijden: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Wees voorzichtig

Verslaving: Risico op misbruik en verslaving. Gebruik alleen zoals aangegeven

Availability: In Stock

Delivery & Return

Write a comment
Returns
Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.​
-
+

Bijwerkingen in het medicijn Glucophage 850 mg

Er zijn verschillende bijwerkingen te onderscheiden die voortkomen uit het gebruik van Glucophage 850 mg. Vooral smaakstoornissen komen veel voor. Ook misselijkheid en overgeven treden met enige regelmaat in de beginperiode op. Dit kan voortkomen uit een verteringsprobleem. Soms betekent dit ook dat een verlies van de eetlust zal worden ervaren. In zeldzame gevallen kunnen huidaandoeningen optreden. Ook zal het heel af en toe voorkomen dat er overgevoeligheid zal bestaan. In dat geval zal een allergische reactie merkbaar zijn. Let hier dan ook goed op om te zorgen dat hier direct op gereageerd kan worden.

Hoe is Glucophage 850 mg te gebruiken?

De dosering in het geval van tabletten is gebaseerd op twee tot drie tabletten per dag, die goed verdeeld over de dag worden ingenomen. Dit kan het best direct na de maaltijd worden gedaan. De medicijnen worden in het geheel worden ingeslikt. Dit is nog belangrijker bij de tabletten met vertraagde afgifte. Zo wordt de werking geoptimaliseerd. Wel is het goed om het doorslikken van de tabletten te doen met enkele slokken water. Het gebruik van deze middelen is over het algemeen voor de lange duur. Laat wel een arts zo nu en dan naar de dosering kijken. Dit kan soms over een langere periode verlaagd worden.

Actieve stoffen in het medicijn

Het middel Glucophage 850 mg draait in belangrijke mate om één actief bestanddeel. Deze medicatie bevat een stof met de naam metformin. Dit is een antidiabeticum dat helpt het lichaam insuline aan te maken en gebruiken. Zo kunnen de gezondheidsklachten die voortkomen uit een overschot aan bloedsuiker worden teruggedrongen.

Mysimba Medicijn, Sildenafil Kopen, Pantoprazol kopen 20 mg, Pantoprazol 40 mg kopen, Orlistat kopen 120 mg., Sildenafil Kopen

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Top
KRUIDVAT NL